Tintin universet: Fra tegneserier til samlerobjekter

Oprettet d. under Tintin

Tintin universet: Fra tegneserier til samlerobjekter


Velkommen til Tintin universet! Tintin, den ikoniske belgiske tegneseriehelt skabt af Hergé, har opnået en global popularitet og har fans i alle aldre rundt om i verden. Udover de spændende eventyr i tegneseriebøgerne, er Tintin-merchandise blevet et stort fænomen for samlere og entusiaster. Lad os dykke ned i denne fascinerende verden af Tintin-merchandise og udforske nogle af de mest populære og eftertragtede genstande.

Tintin Tegneseriebøger:


Intet indlæg om Tintin-merchandise ville være komplet uden at nævne de ikoniske tegneseriebøger. Hergés originale arbejde består af 24 spændende eventyr, der fører læserne ind i en verden af mysterier, action og humor. Disse bøger er blevet oversat til utallige sprog og har solgt millioner af eksemplarer verden over. For samlere er førsteudgaver og sjældne udgaver af Tintin-bøgerne højdepunkterne i deres samlinger.

Figurer og Statuetter:

Tin Tin måneraket - Resin statue 30cm | Moulinsart


Tintin-universet er befolket med uforglemmelige karakterer som Tintin selv med Terry, kaptajn Haddock, professor Tournesol og de skurkagtige Dupondt-brødre samt mange mange flere. Der er et bredt udvalg af figurer og statuetter, der genskaber disse karakterer i detaljeret form. Fra plastikfigurer til mere eksklusive samlerstatuetter i begrænset oplag, er disse merchandise-genstande perfekte for dem som bare elsker Tintin-universet og har glæde af at samle på alle figurerne fra eventyrerne.

Tintin plakater og billeder:


Bring Tintin-eventyret ind i dit hjem med farverige og ikoniske plakater og mindre billeder. Der findes et bredt udvalg af af plakater med de smukke covers fra de ikoniske historier samt de fantasktiske plakater fra tidligere tiders motorløb med Tintin som sponsor. , Du finder også mindre billeder med skildninger fra Tintin-bøgerne og som fanger den unikke æstetik af Hergés tegnestil. Disse tryk kan være fantastiske til at dekorere væggene i et værelse eller tilføje et strejf af nostalgi til dit hjem.

Tintin merchandise:

Vis din begejstring for Tintin ved at iføre dig Tintins originale Tintin-merchandise som tøj, nøgleringe, håndklæder, sengetøj,Terry bamser, bordskånere og meget mere. Det er en sjov måde at udtrykke din kærlighed til tegneseriehelten og bare opholde sig i en verden fyldt med spænding, eventyr og nostalgi. Der noget for enhver Tintin-fan. Uanset om du er en dedikeret samler eller bare ønsker at vise din kærlighed til Tintin på en sjov måde, er der et bredt udvalg af merchandise at udforske og nyde. 

Nyheder forår 2023:

Tintin og Terry sidder i græsset Resin Statue I Moulinsart Doktor Müller vender tilbage Resin Statue - 12 cm Ridder Haddock Resin Statue - 12 cm Dupont med hat Resin Statue - 12 cm
Haddock i Hadoque Resin Statue - 12 cm Tchang Resin Statue - 12 cm T-shirt Tintin T Sort Tintin Bordskånere, 8 stk Bilmotiver, 10 CM

 

 

Vi har masser af nyheder i Tintin universet lige nu. Du finder hele serien af Tintin merchandise hos os lige her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

© Copyright Thomsons.dk

MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB ViaBill Anyday
Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications
Trustpilot