Pas godt på dine smykker!

Oprettet d. under Smykker

Pas godt på dine smykker!

At eje smykker af sterling sølv og guldbelagt sølv er en skøn måde at udtrykke din stil og personlighed på.

 

Hoop med klare sten I MillaVanilla Ørestikker Creol blå/grønne zirkonia I MillaVanilla Ørestikker med regnue farver zirkonia I MillaVanilla

 

 

For at sikre, at dine smykker forbliver smukke og skinnende i lang tid, er det vigtigt at passe godt på dem. Her er nogle nyttige tips til at bevare og pleje dine smykker af sterling sølv og guldbelagt sølv:

 

Opbevaring: Når du ikke bruger dine smykker, er det vigtigt at opbevare dem korrekt. Hold dem væk fra direkte sollys og fugtige områder, da dette kan forårsage misfarvning og oxidation. Brug en smykkeæske eller en smykkepose til at beskytte dem mod ridser og støv.

 

Undgå kontakt med kemikalier: Undgå at komme i kontakt med kemikalier som parfume, hårspray, makeup og rengøringsmidler, da de kan beskadige overfladen af dine smykker. Påfør først dine produkter og vent, indtil de er tørre, før du tager smykkerne på.

 

Rengøring: For at holde dine smykker skinnende og fri for snavs, kan du rengøre dem regelmæssigt. Brug en blød, ikke-slibende klud til at tørre smykkerne forsigtigt af efter brug for at fjerne olier og snavs. Hvis der er mere genstridige pletter, kan du bruge en blød børste og mildt sæbevand til at rense dem forsigtigt. Skyl grundigt og tør smykkerne omhyggeligt af.

 

Polering: Over tid kan dine smykker af sterling sølv og guldbelagt sølv miste deres glans. Brug en blød smykkepoleringsklud eller en speciel sølvpoleringsklud til at polere dem og genskabe deres skønhed. Vær forsigtig med at undgå områder, der er belagt med guld, da gentagen polering kan fjerne belægningen.

 

Fjern under aktiviteter: Når du deltager i fysiske aktiviteter som sport, havearbejde eller rengøring, er det bedst at fjerne dine smykker for at undgå at beskadige eller miste dem. Bevægelse og kontakt med hårde overflader kan medføre ridser eller knække dine smykker.

 

Vedligeholdelse af guldbelagt sølv: Hvis du ejer guldbelagt sølv, er det vigtigt at være opmærksom på, at belægningen kan slides af over tid. Undgå at gnide eller polere for aggressivt på de guldbelagte områder, da det kan fremskynde nedbrydningen af belægningen. Hvis belægningen bliver slidt, kan du kontakte en professionel guldsmed for at få den genbelagt.

 

Ved at følge disse enkle plejeinstruktioner kan du forlænge levetiden og bevare skønheden i dine smykker af sterling sølv.

 

Ørestikkere med lyserøde zirkonia I MillaVanilla Ørekrog stjerner Sterlingsølv/Guldbelagt I MillaVanilla Creol med perle Sterlingsølv I MillaVanilla

 

 

God fornøjelse med dine smukke smykker .....vil du se hele vores sortiment af kvalitets smykkerne fra MillaVanilla så finder du dem lige her


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

© Copyright Thomsons.dk

MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB ViaBill Anyday
Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications
Trustpilot