Thomsons historie


Om os

 

Velkommen til Thomsons.dk

 

Thomsons har eksisteret siden 2007.
Virksomheden er 100% dansk og ejes og drives af Tine Juhl Thomsen. 

Helt tilbage i 2007 startede vi som gårdbutik i Munkebjergskoven lige udenfor Vejle med tilhørende webshop. Årene gik og vi flytte butikken ind til Vejle samt åbnede i flere andre byer.

I 2023 har vi taget beslutningen om udelukkende at fokusere på vores online forretning og er derfor nu udelukkende webshop med lager lige udenfor Vejle.

Intentionen og visionen hos Thomsons.dk er at kunne tilbyde en bredt sortiment af lækkert uimodståeligt boligtilbehør, skønne gaveideer samt forkælelse i form hudpleje, specialiteter og skøre gimmicks og gerne til priser hvor de fleste kan være med. 
Vi har produkter til både voksne og børn og nyder at kunne finde spændende produkter til webshoppen, som man ikke kan finde alle steder.

Vi er autoriseret Tintin forhandler og har et bredt sortiment af Tintin merchandise. 

 

Vi vil altid gerne hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til enten produkter i webshoppen eller generelt med indretning. Du er velkommen med spørgsmål på mailen tine@thomsons.dk, så vil jeg gøre alt for at hjælpe dig! Vi samler på glade kunder i Thomsons.dk, så er der noget du ikke er tilfreds med i din samhandel med os, så skriv til os, så vi ved hvad du er ked af og vi vil prøve at finde den bedste løsning for dig.

 

Har du en butik / webshop og vil gerne forhandle vores Thomsons LED produkter, MillaVanilla accessories, drømmefangere eller Islandske lammeskind fra Avalon Copenhagen, så skriv til os med dine firmadata incl. CVR.
Vi giver dig herefter et engros-login til webshoppen og du kan handle på engrosvilkår.

 

 

 

 

 

 

© Copyright Thomsons.dk

MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB ViaBill Anyday
Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications
Trustpilot