Drømmefangerens betydning.

Oprettet d. under Drømmefangere, Indretning

Drømmefangerens betydning.

Drømmefangere - Den mystiske historie og dens betydning 

Introduktion:


Drømmefangere er mere end bare smukke dekorationer; de har en rig historie og dyb symbolik. Vi vil prøve at dykke ned i oprindelsen af drømmefangere og udforske deres betydning i forskellige kulturer rundt om i verden.

Oprindelse:


Drømmefangere har deres rødder i de indfødtes amerikanske kulturer, især hos Ojibwe-stammen. Ifølge deres tradition troede de, at drømmefangere havde evnen til at filtrere mareridt og onde ånder væk, og kun tillade gode drømme at passere til sovende personer. 

Symbolik og Design:


Drømmefangere er kendt for deres karakteristiske design med et spindelvæv på en rund ring og med hængende fjer. Hvert element i en drømmefanger har en betydning. For eksempel repræsenterer spindelvævet den åndelige rejse og cirklen enhed og helhed. Fjerene symboliserer åndelige guider og kommunikation med det guddommelige. 

Moderne Fortolkninger:


I dag er drømmefangere populære som dekorative genstande og bruges af mennesker over hele verden. Man hænger dem stadig op i rum vi sover i og der findes mange forskellige moderne fortolkninger og variationer af drømmefangere. Nogle køber deres drømmefangere mens andre laver dem selv med fjer de har fundet naturen. Man kan skabe unikke og personlige drømmefangere med forskellige materialer og farver. Se mere om betydningen for drømmefangere her

Der findes mange forskellige drømmefangere udseende, størrelser, former og farver.

Drømmefanger skyer Hvid I Thomsons Drømmefanger  Brun Blå med perler I MillaVanilla Drømmefanger

 

Nogle køber deres egne drømmefangere fordi de enten er pæne eller giver indretningen i deres hjem et tvist, eller de er spirituelle mennesker der tillægger drømmefangeren en symbolig og betydning som tidligere tiders native amerikanere. Andre giver drømmefangere væk som gaver til mennesker de holder af og som måske har brug for rolige nætter. 

 

Du finder alle vores drømmefangere samlet her

Vi opleverer en større efterspørgsel for drømmefangere til børn, som ofte er overbevist om drømmefangernes virkning og dermed kan falde bedre til ro ved sovetid med forvisning om, at den filtrerer de onde drømme fra. Børne drømmefangerne findes i flere modeller, der er tilbasset til børneværelset med både lyskæder (der giver et fint natlys på børneværelset), stærke farver og enhjørning tema.

Find hele vores sortiment af drømmefangere til børn lige her

 

Drømmefanger Unicorn med fjer I MillaVanilla


Drømmefangere er mere end bare smukke dekorationer; de har en dyb historie og symbolik. Ved at forstå deres oprindelse og betydning kan vi værdsætte drømmefangernes skønhed og åndelige essens. 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

© Copyright Thomsons.dk

MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB ViaBill Anyday
Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications
Trustpilot