"Skab den perfekte pakkekalender - Her er inspirationen, du har brug for!"

Oprettet d. under Pakkekalender

Har du nogensinde overvejet at skabe en pakkekalender til en særlig person i dit liv?

Det er nemlig magisk at kunne bruge December til at skabe glæde hos dem du elsker! Det giver den der helt specielle dejlige følelse inden i maven - at sende kærligheden videre i form af lidt decembermagi og små gaver til at forsøde og forkæle modtageren.

 

Det er jo også magisk at modtage små gaver og overraskelser hver dag i december frem mod juleaften. 
Jeg tror, at både børn, teenagere og voksne vil føle en dyb glæde og påskønnelse ved at blive set og forkælet i denne måned. 

Jeg har selv haft stor succes med at lave mine egne pakkekalendere gennem årene til både mine egne børn, nu teenagere, min mor og far, en veninde, menarbejdere og min mand, og i denne blog vil jeg dele min inspiration og erfaring med dig. Jeg ELSKER nemlig pakkekalendere - kærlighed sendt afsted i 24 små gaver!

 

At lave en pakkekalender er en fantastisk måde at sprede glæde og forventning i julemåneden. Du kan tilpasse den til den specifikke person, du ønsker at forkæle, og skabe en unik oplevelse for dem. Jeg finder altid stor glæde i at tænke over, hvad der vil bringe smil og lykke til min modtager ud fra hvem de er, deres alder og deres interesser.

 

Bedste tips til at lave en pakkekalender:

Når jeg laver en pakkekalender, starter jeg altid med at lave en liste over små gaver og overraskelser, der passer til personens interesser og præferencer. Det kan være alt fra chokolade og personlige breve til små gadgets / ting, billetter til en særlig begivenhed, et personligt brev hvor du fortæller modtageren hvorfor du elsker dem så højt, et digt eller et gavekort på en ydelse du vil give (vinduesvask eller en massage). Jeg sørger for at variere gaverne, så der er noget nyt og spændende hver dag.

En af mine mest mindeværdige pakkekalendere var til min bedste veninde. Hun er en ægte kaffeentusiast, så jeg besluttede at fylde hendes kalender med forskellige smagsprøver af kaffe fra forskellige dele af verden. Hun blev virkelig begejstret for hver dag at kunne prøve en ny og spændende kaffesmag. Som hun udtrykte det, "At åbne en ny pose kaffe hver dag var som at tage på en lille rejse rundt omkring i verden fra komforten af mit eget køkken. Det var en fantastisk oplevelse."

Når du laver din egen pakkekalender, kan du lade din kreativitet og personlighed skinne igennem. Du kan lave håndlavede gaver, skrive personlige noter eller inkludere små overraskelser, der passer til personens hobbyer eller interesser. Det handler om at skabe en særlig oplevelse og vise, hvor meget du værdsætter den person.

Se flere tips til selv at lave din egen pakkekalender her 

Hvordan får jeg en flot pakkekaleder?

Husk også at tænke over præsentationen af din pakkekalender. Du kan bruge en smukt dekoreret æske, nummererede poser eller endda en tøjstrimmel med små klips til at hænge gaverne op, eller pak gaverne smukt ind med numre på i læg dem i en kurv der kan stå fremm og pynte. Det er sjovt at give kalenderen et visuelt element, der får modtageren til at glæde sig endnu mere til hver dag.
Et tip kan være at bruge bunden fra en ramme sodavand og pak den pænt ind i fint gavepapir - stil alle 24 gaver i den og bind klar cellofan omkring og bind en sløjfe i. Læg evt. en tynd lyskæde indeni ovenpå pakkerne - det giver en hel magisk visuel effekt når du leverer kalenderen. 

Så hvis du vil sprede ekstra glæde og skabe en mindeværdig oplevelse for en person, du holder af, så overvej at lave din egen pakkekalender. Som jeg har erfaret, vil det ikke kun bringe smil og lykke til modtageren, men det vil også give dig en følelse af glæde og tilfredshed.

Lad os afslutte med et citat, der opsummerer hele oplevelsen: "At lave en pakkekalender er som at give et stykke af julemagien hver dag. Det er en kærlig gestus, der skaber smil og forventning og minder os om, hvor vigtigt det er at glæde andre."

Så gå i gang med at planlægge din egen pakkekalender, og lad din fantasi og kærlighed til den person, du forkæler, skinne igennem. Du vil ikke fortryde det, når du ser det glimt af glæde i deres øjne hver dag i december. 

Synes du ikke lige du kan finde tiden til selv at samle 24 gaver / overraskelser sammen eller er du lidt blokeret på kreativiteten hvad du skal finde på, så lad dig inspirere af vores færdiglavede pakkekalendere lige her . Det er nemlig ikke forbudt at snuppe ideerne her hos os. Det er også helt okay at købe en færdiglavet pakkekalender til dine kære - den er nemlig tanken og kærligheden du giver videre der tæller! 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

© Copyright Thomsons.dk

MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB ViaBill Anyday
Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications
Trustpilot