De Bedste Pakkekalendergaver til Børn

Oprettet d. under Pakkekalender

Sådan Gør Du December Magisk med kalenderpakker!

December er lige rundt om hjørnet, og du ved, hvad det betyder - det er tid til at sprede juleglæde med en fantastisk pakkekalender til dine små og halvstore børn! Men hvilke gaver skal du putte i kalenderen for at sikre, at hver dag er fyldt med smil og spænding?

Så lad os komme i gang med at gøre denne jul uforglemmelig!

1. Kreative Kunstmaterialer


Lad dit barn udfolde sin kreativitet med farver, blyanter, maling og papir. Dette er en fantastisk måde at fremme deres kreativitet og samtidig have det sjovt.

2. Eventyrbøger


Inspirer en kærlighed til læsning med spændende eventyrbøger, der tager dem med på utrolige rejser til fjerne verdener. Du kan også selv i hele efteråret selv skrive på et eventyr med 24 kapitler hvor dine egne børn er involveret. Lav en hyggestund hver aften og læs dagens låge / kapitel i eventyret. Sådan en historie vil dine børn gemme i hjertet resten af livet.

3. Legetøj og Figurer


Fra actionfigurer til dukker og byggeklodser, legetøj er altid en hit! Vælg noget, der passer til dit barns interesser. Vi har masser af små legetøj i webshoppen i forskellige temaer som unicorn, havfruer, prinsesser, pirater, bamser, sommerfugle, dinos og biler lige her

4. Sjove Spil


Brætspil og puslespil er fantastiske til at fremme samarbejde og strategisk tænkning, og de er også en sjov måde at tilbringe tid sammen som en familie.

5. Slik og søde sager


Børnene elsker lidt sødt i deres julekalender, så køb små stykker indpakket slik, frugtstænder, rosinpakker eller lav hjemmelavede småkager eller dadelkugler og put dem i et lille syltetøjsglas.

6. Eventyrlige udflugter


Planlæg nogle spændende udflugter som en tur i skoven, en dag i zoologisk have eller et besøg på en skøjtebane.

7. DIY-Kit til Hjemmelavet Julepynt


Lad dem udforske deres håndværksevner ved at give dem et kit til at lave deres egne julepynt og sæt eftermiddagen af til at lave julepynten sammen med dem. De vil elske hyggestunden lige så meget som selve pynten.

8. Eventyrlige Filmnætter


Planlæg en hyggelig filmaften med deres foretrukne julefilm / tegnefilm og masser af popcorn. Lav stuen om til en biograf og print dine egne hjemmelavede biografbilletter ud på computeren og pak dem ind.

9. Skattekort til en Stor Gave


Afslut pakkekalenderen med et spændende skattekort, der fører dem til en større gave, måske en ønskegave, gemt et sted i huset. Den 24. december skal der altid slås nogle ekstra timer ihjel for spændte børn, så det er perfekt at bruge noget tid på at løse gåder og tyde skattekort.

Husk, at nøglen til den perfekte pakkekalender er at skræddersy den efter dit barns interesser og alder. Glem ikke at bruge en fantastisk tid sammen med dem i løbet af december, da det er det, der virkelig gør julen magisk!

Håber du har fundet inspiration til din pakkekalender, og at din december bliver fyldt med smil og glæde!

 

Er du typen der stresser ved tanken om at skulle udtænke og ud og købe 24 pakker til hver er dine børn, så har vi også en løsning i webshoppen med færdiglavede pakkekalendere. De er pakket ind i fint gavepapir, påsat numre og pakket sammen så den er klar til at åbne nr. 1 den 1. december og du finder det brede udvalg lige her
 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

© Copyright Thomsons.dk

MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB ViaBill Anyday
Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications
Trustpilot