Magisk lys med Deluxe HomeArt LED-stearinlys

Oprettet d. under Boligindretning, LED lys, Indretning

Efterår og den mørke vinter tiden for hygge, og intet skaber den rette stemning som det bløde skær fra stearinlys.
Men lad os være ærlige - ægte stearinlys kan være besværlige med smeltet voks, sod og brandfare. Heldigvis er der en smartere løsning på markedet: Deluxe HomeArt LED-stearinlys.  Vi dykker ned i, hvad der gør disse lys så specielle, og hvordan de adskiller sig fra andre LED-stearinlys.

 

Fordelene ved Deluxe HomeArt LED-stearinlys:

Autentisk Udseende og Flimmer:

Et af de mest imponerende træk ved Deluxe HomeArt LED-stearinlys er deres autentiske udseende. De efterligner gløden og flimmeren fra ægte stearinlys på en utrolig realistisk måde. Når de er placeret i en smuk lysestage og tusmørket falder på, kan ingen skelne dem fra traditionelle stearinlys.

Sikkerhed:

Brugen af ægte stearinlys i hjemmet kan være risikabelt, især hvis du har børn eller kæledyr. Deluxe HomeArt LED-stearinlys eliminerer denne risiko fuldstændigt, da de er flamme- og varmefri. Du kan roligt lade dem stå tændt uden at skulle bekymre dig om brandfare. De får strøm fra batterier du sætter i i bunden af lysene.

Lang Levetid:

Disse lys er designet til at holde i lang tid. Med et enkelt sæt batterier kan du nyde deres skønhed gennem lang tid uden at skulle bekymre dig om udskiftning. Brug kvalitetsbatterier, for så holder de længere.

Fjernbetjening:

Du kan tilkøbe en praktisk fjernbetjening til dine Deluxe HomeArt LED-stearinlys. Dette gør det nemt at tænde og slukke for lysene, justere lysstyrken og endda vælge mellem flimrende og konstant lys. Du behøver kun en fjernbetjening i husstanden, da den passer til alle de Deluxe Homeart du får dig samlet.

Realistisk udseende:

Deluxe Homeart LED lysene er alle produceret med ægte stearin omkring så man ikke kan skelne dem fra almindelige stearinlys (dog ikke udedørslysene - de er lavet af plast så de ikke smelter i solen). 
Ovvenpå lysene er der indlagt en resintop, så det ligner at lysene har været tændt og er våde i toppen af smeltet stearin. Resintoppen er patenteret og findes ikke på andre LED stearinlys.

Der findes mange billigere LED stearinlys på markedet, men ingen kan sammenlignes med det realistiske udseende på både lyset og flammen ved Deluxe Homeart lysene.

Ulemper ved Deluxe HomeArt LED-stearinlys:

Batteriudskiftning:

Selvom batterierne har lang levetid, skal de på et tidspunkt udskiftes. Dette kan være en lille ulempe, men det opvejes ofte af de mange fordele ved disse lys.

Indledende Omkostning:

De indledende omkostninger til Deluxe HomeArt LED-stearinlys kan være lidt højere sammenlignet med traditionelle stearinlys. Men over tid opvejes dette af de besparelser, du opnår ved ikke at skulle købe nye stearinlys hver sæson.

Deluxe HomeArt LED-stearinlys er ikke kun til den mørke sæson de kan bruges året rundt til at skabe den perfekte atmosfære til enhver lejlighed. Så hvorfor bøvle med ægte stearinlys, når du kan få det bedste fra begge verdener med LED-stearinlys? Skab magisk belysning uden besvær med Deluxe HomeArt LED-stearinlys.

De giver dig mulighed for at nyde skønheden ved stearinlys uden bekymringerne ved ægte flammer. Så hvorfor ikke tage det næste skridt mod en mere bekvem og sikker belysning? Du finder hele sortimentet med mange størrelser og farver i shoppen

Se også hvordan du vælger lamper og lyskilder til din stue


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

© Copyright Thomsons.dk

MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB ViaBill Anyday
Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications
Trustpilot