Tips til styling af din terrasse

Oprettet d. under Haveliv, LED lys

Tips til styling af din terrasse

Vi giver dig her 10 tips til hvordan du styler din terrasse / altan

 

Planlæg

Start med at planlægge din terrasses layout og design. Tænk over, hvordan du vil bruge rummet, og hvilken stil du gerne vil have.

 

Farver

Overvej, om du vil have en farvetema eller et bestemt farveskema for din terrasse. Dette vil hjælpe dig med at vælge de rigtige farver til møbler, tæpper og dekorationer.

 

Møbler

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt at udvælge den rigtige base af havemøbler i forhold til funktion, stil og materiale til din terrasse, altanen eller dit orangeri.

Investér i nogle store og behagelige udendørsmøbler, såsom sofaer, liggestole og spisebordssæt. Vælg møbler, der er holdbare og velegnede til udendørsbrug. Du kan se mere information her om hvordan du vælger de rigtige havemøbler.

 Boca Banan Bænk I House Nordic

 

Tekstiler

Når basen er på plads kommer alt det sjove til i form af styling af terrassen, hvor du med enkle trin og tilbehør kan du forvandle dit uderum til et fantastisk ekstra rum, der vil blive det foretrukne sted i dit hjem til afslapning og underholdning hele sommerhalvåret.

Tilføj nogle bløde elementer, såsom puder, tæpper og udendørs tæpper, til at gøre din terrasse mere komfortabel og hyggelig. Du finder alle vores lækre tekstiler der kan lune og bløde op på din terrasse samlet her

 

Vandafvisende Pude med fyld Fine Armygrøn 30x60cm House Doctor

 

Grønne oaser

Brug planter og blomster til at bringe liv og farve til din terrasse. Vælg planter, der er velegnede til udendørsbrug og passer til din stil. Vælg potter eller kurve til beplantning at efter din stil. Der er mange stilarter her også lige fra de enkelte og stilfulde beton- og keramikkrukker til de organiske og hyggelige plantekurve der vil give mere sydlandsk stemning på terrassen.

Du finder hele vores sortiment af krukker og plantekurve lige her

 

Havebelysning

Gør din have til et magisk sted med vores smukke udendørsbelysning med lanterner, fakler og lyskæder.

Lys i uderummet skaber hygge og stil. Vi har både lanterner til levende eller elektriske LED lys til udendørs brug, vi har elektroniske flamme fakler og vi har et udvalg af lyskæder til både stik og til solopladning. Lyskæderne skaber sydlandsk stemning, så du føler dig hensat 

Få en varm og indbydende stemning på terrassen og ved hoveddøren med vores smukke lanterner! Vores lanterner er perfekte til at tilføje en hyggelig og rustik stemning til enhver indretning, og de kan bruges både indendørs og udendørs.

De kommer i forskellige størrelser, stilarter og farver, så du kan finde en lanterne, der passer til din personlige smag og stil.

Få en autentisk og magisk stemning i dit hjem med vores elektroniske flammefakler! Vores flammefakler er perfekte til at tilføje en hyggelig og romantisk atmosfære til enhver indretning, og de er helt sikre og nemme at bruge.

Vores elektroniske flammefakler er designet til at efterligne ægte flammebevægelser, så du kan nyde en autentisk og magisk stemning uden risikoen for brande eller farlige situationer. 

Brug vores flammefakler til at skabe en romantisk og afslappet stemning til en middag eller fest, eller placer dem rundt omkring i din have for at tilføje en hyggelig og indbydende atmosfære. Du kan også bruge dem som en smuk dekoration på din altan eller på terrasse.

De elektroniske flammefakler levers både med spyd og bordfod i pakken og er nemme at lade op med USB stik.

Vores lyskæder er perfekte til at skabe en hyggelig og afslappende atmosfære i din have, uanset om du planlægger en romantisk aften eller en sjov og afslappet aften med venner og familie.

Vores lyskæder er designet til udendørsbrug og er holdbare nok til at modstå vind, regn og andre vejrforhold. De er nemme at installere og kommer i forskellige længder og stilarter, så du kan finde en lyskæde, der passer til din personlige smag og stil.

Du kan placere lyskæderne langs dine blomsterbede, hænge dem i træerne  eller på tværs af terrassen for at skabe en drømmende og eventyrlig effekt. 

Lyskæder fås både med stikkontakt eller med solopladning. Modellen med solopladning er med et professionel stort solpanel med et stort ladebatteri, så du kan få glæde af mange timers lyshygge i aftentimerne.

Se hele sortimentet af udendørsbelysning her 

 

House Doctor Lyskæde  Function  Sort med 10 runde LED-pærer 10m

 

Skygge

Overvej at installere en markise eller parasol for at beskytte dig mod solen og skabe skygge på din terrasse.

 

House Doctor Parasol Umbra Green

Udendørs nips

Tilføj nogle dekorationer, såsom spejle, urtepotter og lysestager, for at give din terrasse et personligt præg.

Zoner

Tænk over, hvordan du kan skabe forskellige zoner på din terrasse, såsom et spiseområde, et loungområde og en hyggekrog.

Ryddelig terrasse

Endelig, sørg for at holde din terrasse ren og ryddelig ved at opbevare ting i kasser eller skabe, og ved at feje og vaske gulvet regelmæssigt.

 

Du finder alt til havekategorien i vores webshop lige her hvis du vil inspireres og skal igang med at skabe det skønneste  uderum hos dig.

 

VI ØNSKER DIG EN SKØN SOMMER MED MAGISKE TERRASSESTUNDER!


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

© Copyright Thomsons.dk

MobilePay Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA JCB ViaBill Anyday
Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications
Trustpilot